Mitä Apple Watch voi tehdä? Hanki vastaus täältä! | Urrem.dk

Hvad kan et Apple Watch? Få svaret her! | Urrem.dk

Mietitkö, mitä Apple Watch voi tehdä? Annamme sinulle vastauksen!

Apple Watches on vallankumouksellinen älykello, joka voi tehdä paljon enemmän kuin vain näyttää ajan. Apple Watch tarjoaa uskomattomia terveys- ja kuntoseurantaominaisuuksia tarkan sykemittarin, aktiivisuusmittarin, GPS-matkapuhelimen ja Breathe-sovelluksen avulla. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää normaalina kellona ja lääketieteellisessä käytössä.

Lisäksi sekä vanhassa että uudessa Apple Watchissa voit valita useista mukautetuista kellotauluista, jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi. Apple Watchissa on Apple Pay yhdellä napautuksella maksamiseen ja Apple Maps käännöskohtaiseen navigointiin, vaikka olisit poissa puhelimestasi.

Apple Watch voi myös muodostaa yhteyden Apple Musiciin ja suoratoistaa kappaleita suoraan ranteesta ja vastaanottaa puheluita ja viestejä sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin kautta.

Apple Watch on todella hieno laite (riippumatta siitä, mikä Apple Watch sinulla on), joka voi tuoda meille mukavuutta, yksinkertaisuutta ja tehokkuutta jokapäiväiseen elämäämme, milloin ja missä tahansa! Se voi myös seurata iPhoneasi, jos et löydä sitä, ja avata Macin lukituksen. Toisin sanoen se integroituu hyvin muihin laitteisiisi!

Kaikki Apple Watchin ominaisuudet ja vaihtoehdot

Kirjoita kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.