Samsung Galaxy Watch 6 ja Samsung Galaxy Watch 6 Pro: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Samsung Galaxy Watch 6 og Samsung Galaxy Watch 6 Pro: Alt hvad du behøver at vide

Älykellojen saralla Samsung on aina ollut edelläkävijä. Kun muut tuotemerkit, kuten Garmin ja Fitbit, keskittyvät lähinnä kunto- ja urheilukäyttöön, Samsung on päättänyt raivata oman tiensä luomalla täydellisen älykellon, joka on monipuolinen. Äskettäin julkaistut mallit, Samsung Galaxy Watch 6 ja Samsung Galaxy Watch 6 Pro, ovat viimeisimmät lisäykset heidän mallistoonsa kiireisellä viikolla, jolla julkaistiin myös Samsung Galaxy Z Flip5 ja Z Fold5. Runsaasti ominaisuuksia sisältävät kellot ovat enemmän kuin pelkkiä kelloja, ne ovat teknologisia ihmeitä, joita voit pitää ranteessasi.

Unboxing: Ensimmäinen vaikutelma

Pakkauksen purkamisen jälkeen molemmat mallit tekevät vaikutuksen tyylikkäällä muotoilullaan ja premium-tuntumallaan. Galaxy Watch 6 on saatavana useissa eri väreissä ja kahdessa eri koossa: 40 mm ja 44 mm. Galaxy Watch 6 Pro puolestaan on saatavilla kolmessa koossa: 42mm, 46mm ja isompi 50mm versio niille, jotka haluavat muhkeamman kellon.

Näyttö ja muotoilu: Esteettisyys kohtaa toiminnallisuuden

Näytön osalta molemmat kellot ylpeilevät Super AMOLED -näytöllä, jonka tarkkuus on 360 x 360 pikseliä. Elinvoimaiset värit, syvät mustat ja terävä teksti tekevät ranteeseen vilkaisemisesta iloa. Watch 6 Pron näyttö on hieman suurempi ja kirkkaampi, joten sitä on helpompi lukea suorassa auringonvalossa.

Suorituskyky: Sujuva ja nopea

Molemmissa malleissa on Samsungin oma Exynos W930 -piirisarja, joka tarjoaa sulavan ja nopean käyttöliittymän. Tämä uusi prosessori on huomattavasti nopeampi ja tehokkaampi, mikä parantaa akunkestoa ja yleistä suorituskykyä. Watch 6 Prossa on kuitenkin 1,5 Gt RAM-muistia verrattuna Watch 6:n 1 Gt:aan. Tämä lisämuisti mahdollistaa paremman moniajon ja nopeamman sovellusten käynnistyksen, mikä on pieni mutta huomattava suorituskykyparannus.

Terveys- ja kunto-ominaisuudet: Henkilökohtainen valmentajasi

Samsungin kellot ovat tunnettuja terveys- ja kuntoiluominaisuuksistaan, eivätkä nämä mallit poikkea niistä. Molemmissa on sykemittarit, EKG, unen seuranta, stressin seuranta ja paljon muuta. Ne tarjoavat myös yli 120 erilaista harjoitustilaa. Watch 6 Pro ottaa kuitenkin askeleen pidemmälle, kun siihen on lisätty kehonkoostumusanalyysi. Tämä ominaisuus antaa sinulle tietoa luurankolihaksistasi, perusaineenvaihdunnasta, kehon vedestä ja kehon rasvaprosentista.

Akun kesto: Power to Last

Paperilla sekä Galaxy Watch 6:n että Watch 6 Pron akunkesto on samankaltainen, jopa 60 tuntia. Käytännön käyttö kuitenkin osoittaa, että suuremman kapasiteetin omaava Watch 6 Pro toimii hieman paremmin, etenkin kun käytössä on enemmän virtaa vaativia ominaisuuksia.

Liitettävyys ja yhteensopivuus: Täydellinen kumppani

Molemmat kellot tukevat Bluetooth 5.0:aa, Wi-Fi:tä ja NFC:tä. Valinnainen 4G LTE -yhteys on myös tarjolla niille, jotka haluavat käyttää kelloa puhelimesta riippumatta. Yhteensopivuuden osalta molemmat kellot toimivat saumattomasti Android- ja iOS-laitteiden kanssa, mutta tietyt ominaisuudet saattavat olla rajoitettuja, kun ne yhdistetään iPhoneen.

Hinta: Hinta: Arvo vs. Premium-kokemus

Galaxy Watch 6 on edullisempi vaihtoehto, joka alkaa €399, joten se on erinomainen arvoesitys niille, jotka haluavat suorituskykyisen älykellon rikkomatta pankkia. Watch 6 Pro puolestaan alkaa €499, ja se tarjoaa premium-kokemuksen ja lisäominaisuuksia.

Tuomio: Sinun mieltymyksesi, sinun valintasi

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä Galaxy Watch 6 että Watch 6 Pro tarjoavat vakuuttavan yhdistelmän ominaisuuksia, suorituskykyä ja muotoilua. Valinta näiden kahden välillä riippuu lähinnä henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja budjetistasi. Jos etsit korkealuokkaista älykelloa, joka kattaa kaiken olennaisen, Galaxy Watch 6 on erinomainen valinta. Jos kuitenkin pidät enemmän premium-kokemuksesta, lisäominaisuuksista ja hieman paremmasta suorituskyvystä, Galaxy Watch 6 Pro on lisähinnan arvoinen.

Valitsitpa minkä mallin tahansa, ranteeseesi kiinnitetään huipputeknologiaa, joka paitsi kertoo kellonajan myös auttaa sinua pitämään yhteyttä, pysymään terveenä ja tuottavana.

Vastuuvapauslauseke: Hinnat ja ominaisuudet voivat vaihdella sijainnin ja saatavuuden mukaan. Tarkimmat tiedot saat Samsungin virallisilta verkkosivuilta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.


Kirjoita kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.